Suggestie

Suggesties

Suggesties van onze chef – Februari

Voorgerechten

Lam, ragout, gepocheerd ei, aardappel  – 21

Kreeft, bisque, aïoli, toast  – 16

Buikspek, traag gegaard, homemade pickles, Parmezaan – 19


Hoofdgerechten

Duroc de Batallé, groene asperges, aardappel gratin,
gorgonzola, jus natuur – 31

Skrei, prei, polderaardappel puree, dijonaise, vierge tomaat  – 29

Duif, tuinboon, aardappelpuffs, truffeljus – 27


Dessert

Panacotta, caramel, bloedappelsien, hazelnoot – 13

Kazen, Inge Schoonvliet, rozijnentoast – 15

Suggesties van onze chef – Januari

Voorgerechten

Varkenswangen (Duroc), bloemkool, gepofte quinoa  – 20

Sint jakobsvrucht, carpaccio, gremolata, bloemkool  – 21

Ganzenlever, rollade, gerookte paling, rode biet – 23

Hoofdgerechten

Ragout van hert, geglaceerde groenten, stoofpeer – 29

Dorade rouge, ratte aardappelpuree, erwten, jonge bladspinazie, beurre blanc saffraan – 28

Duif, tuinboon, aardappel Puffs, truffeljus – 27

Dessert

Babba au rum, mandarijn, speculaas – 13

Kazen, Inge Schoonvliet, rozijnentoast – 15