Welkom


KOM KERST VIEREN BIJ VOLDAAN
WIJ ZIJN OPEN WOENSDAG 25 DECEMBER 2019 (KERSTDAG)
KEUKEN OPEN VAN 12.00u – 15.00u, ‘S AVONDS GESLOTEN

Kerstmenu 2019

Enkel te verkrijgen per tafel op kerstdag (lunch).

Amuse

Verwennerij van onze chef

Voorgerecht

Kortgebakken coquilles – bloemkool – vedette white –
handgepelde grijze garnalen – haringkaviaar
OF
Tuinkruiden velouté – yoghurt – lavas – gerookte paling
OF
Terrine van foie – enoki – pata negra –
jus van mc chouffe – zwarte pens

Hoofdgerecht

Lotte filet – tomaten consommé – venusschelp –
natuuraardappel – zeekraal – prei
OF
Hertenkalffilet – structuren van knolselder – jus van oude port

Dessert

Kaasbordje ‘Schoonvliet’
OF
‘Ferrero Rocher’ – crème anglaise
OF
Sabayon ‘Gratiner’ – rood fruit – vanille ijs

3 gangen – 49,00 (voorgerecht – hoofdgerecht – dessert)
dranken all-in 29,00
4 gangen – 55,00 (voorgerecht – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert)
dranken all-in 34,00
5 gangen – 61,00 (voorgerecht – tussengerecht – hoofdgerecht – kaas – dessert)
dranken all-in 39,00
• dranken all-in = cava, wijnen, water, koffie