Bij Bistro VolDaan kan u terecht voor al uw feesten! Een receptie, verjaardag, communie, huwelijk, … We doen het allemaal!
Wij bieden u een aangename setting gecombineerd met verzorgde hapjes, een fijn menu of een rijkelijk buffet. Bistro VolDaan geeft u de meest complete formules om uw evenement tot een succes te maken.
U kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor meer informatie!
Hieronder vind u reeds de lente-/ zomermenu met prijzen terug. Vraag gerust de aanpassing voor herst- en winterfeesten via mail of bij ons in de zaak.
Vraag ook zeker naar onze uitgebreide feestbrochure, met mogelijkheid voor receptie, per mail of ter plaatse.
Bij het menu zijn steeds een ‘amuse van de chef’ en een ‘sorbet’ inbegrepen.
Soepen
Tomaten velouté – balletjes
Aspergesoep – grijze garnalen – kruidenolie (seizoen)
Maissoep – nacho’s gegratineerd – cheddar
U kan een keuze maken uit één van deze soepen voor het hele gezelschap.
Koude voorgerechten
Vitello tonato – klassiek gebracht
Tartaar van zalm – brioche – zure room – Granny Smith
Carpaccio van West-Vlaams rood –
Oud-Brugge kaas – peterseliemayonaise
Cavaillon meloen – San Daniele Ham
Warme voorgerechten
Traag gegaard buikspek – home made pickles – gebrande noten
Kaas- of garnaalkroket – frisse slaatje
Coquilles – bloemkool – romanesco – mousseline van franciacorta
Witte asperges (seizoen) – gerookte zalm – mousseline
Scampi’s – lookboter – tomaat – courgette
U kan twee gerechten kiezen, per gang (indien u voor meer dan drie gangen kiest),
uit de koude / warme voorgerechten voor het hele gezelschap.
Hoofdgerecht
Varkenshaas – wortelen en erwten –
gebraiseerd witloof – aardappelkrokketen – vleesjus
Op vel gebakken kabeljauw – bloemkoolpatatjes – mousseline – gepocheerd ei
Tagliata van black Angus – rucola – zongedroogde tomaatjes – Parmezaan – kroket
Gegrilde zalm met groene asperges – maltaise saus – champignonaardappel
Normandische tongrollen – spinazie – pommes dûchesse – witte wijnsaus
Zomerhert ‘cervena’ – aardappelpuffs – jonge wortel – broccoli – licht zoete pepersaus
U kan twee hoofdgerechten kiezen voor het hele gezelschap.
Dessert
Ijslam / Ijstaart / Biscuittaart (supplement 4,50)
Parfait – rood fruit
Tiramisu klassiek – lange vingers – Amaretto
Dame-blanche
Carpaccio van ananas met yoghurt ijs en crumble
Chocolade deluxe
Kaasbordje (supplement 4,50)
Warme aardbeien – vanille ijs (seizoen)
U kan twee desserten kiezen voor het hele gezelschap
Prijzen
Menu 3 gangen – 55,00 (voorgerecht – hoofdgerecht – dessert)
dranken all-in supplement 34,00
Menu 4 gangen – 66,00 (voorgerecht – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert)
dranken all-in supplement 39,00
Menu 5 gangen – 75,00 (voorgerecht – tussengerecht – hoofdgerecht – kaas – dessert)
dranken all-in supplement 44,00
• dranken all-in = cava, wijnen, bieren van ’t vat, water, frisdranken, koffie