Feesten en menu

Feesten...

Bij Bistro VolDaan kan u terecht voor al uw feesten! Een receptie, verjaardag, communie, huwelijk, … We doen het allemaal!
Wij bieden u een aangename setting gecombineerd met verzorgde hapjes, een fijn menu of een rijkelijk buffet. Bistro VolDaan geeft u de meest complete formules om uw evenement tot een succes te maken.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor meer informatie!

Hieronder vind u reeds de lente-/ zomermenu met prijzen terug. Vraag gerust de aanpassing voor herst- en winterfeesten via mail of bij ons in de zaak.
Vraag ook zeker naar onze uitgebreide feestbrochure, met mogelijkheid voor receptie, per mail of ter plaatse.

Bij het menu zijn steeds een ‘amuse van de chef’ en een ‘sorbet’ inbegrepen.

Soepen

Tomaten velouté – balletjes

Aspergesoep – grijze garnalen – kruidenolie (seizoen)

Maissoep – nacho’s  gegratineerd – cheddar

U kan een keuze maken uit één van deze soepen voor het hele gezelschap.

Koude voorgerechten

Vitello tonato – klassiek gebracht

Tartaar van zalm – brioche – zure room – Granny Smith

Carpaccio van West-Vlaams rood –
Oud-Brugge kaas – peterseliemayonaise

Cavaillon meloen – San Daniele Ham

Warme voorgerechten

Traag gegaard buikspek – home made pickles – gebrande noten

Kaas- of garnaalkroket – frisse slaatje

Coquilles – bloemkool – romanesco – mousseline van franciacorta

Witte asperges (seizoen) – gerookte zalm – mousseline

Scampi’s – lookboter – tomaat – courgette

U kan twee gerechten kiezen, per gang (indien u voor meer dan drie gangen kiest),
uit de koude / warme voorgerechten voor het hele gezelschap.

Hoofdgerecht

Varkenshaas – wortelen en erwten –
gebraiseerd witloof – aardappelkrokketen – vleesjus

Op vel gebakken kabeljauw – bloemkoolpatatjes – mousseline – gepocheerd ei

Tagliata van black Angus – rucola – zongedroogde tomaatjes – Parmezaan – kroket

Gegrilde zalm met groene asperges – maltaise saus – champignonaardappel

Normandische tongrollen – spinazie – pommes dûchesse – witte wijnsaus

Zomerhert ‘cervena’ – aardappelpuffs – jonge wortel – broccoli – licht zoete pepersaus

U kan twee hoofdgerechten kiezen voor het hele gezelschap.

Dessert

Ijslam / Ijstaart / Biscuittaart (supplement 4,50)

Parfait – rood fruit

Tiramisu klassiek – lange vingers – Amaretto

Dame-blanche

Carpaccio van ananas met yoghurt ijs en crumble

Chocolade deluxe

Kaasbordje (supplement 4,50)

Warme aardbeien – vanille ijs (seizoen)

U kan twee desserten kiezen voor het hele gezelschap

Prijzen

 Menu 3 gangen – 55,00 (voorgerecht – hoofdgerecht – dessert)
dranken all-in supplement 34,00
Menu 4 gangen – 66,00 (voorgerecht – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert)
dranken all-in supplement 39,00
Menu 5 gangen – 75,00 (voorgerecht – tussengerecht – hoofdgerecht – kaas – dessert)
dranken all-in supplement 44,00
• dranken all-in = cava, wijnen, bieren van ’t vat, water, frisdranken, koffie