Feesten en menu

Feesten...

 

Bij Bistro VolDaan kan u terecht voor al uw feesten! Een receptie, verjaardag, communie, huwelijk, … We doen het allemaal!
Wij bieden u een aangename setting gecombineerd met verzorgde hapjes, een fijn menu of een rijkelijk buffet. Bistro VolDaan geeft u de meest complete formules om uw evenement tot een succes te maken.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor meer informatie of een voorstel op maat!

Hieronder vind u het menuvoorstel terug van onze chefs voor de feesten tijdens de lente 2020.
Het is slechts een voorstel, indien u zelf nog andere wensen heeft, laat het ons gerust weten. Wij werken graag voor u een voorstel uit op maat.

Bij het menu zijn steeds een ‘amuse van de chef’ en een ‘sorbet’ inbegrepen.

 

Soepen

Tomaten velouté – balletjes
Aspergesoep – grijze garnalen – dillen olie
Maissoep – nacho’s gegratineerd – cheddar

U kan een keuze maken uit één van deze soepen
voor het hele gezelschap.

Koude voorgerechten

Vitello tonato – klassiek gebracht
Pelle patat – grijze garnalen – zure room
Carpaccio van West-Vlaams rood –
Oud-Brugge kaas – peterseliemayonaise
Cavaillon meloen – San Daniele Ham
Tomaat – mozzarella – huisbereide pesto

Warme hoofdgerechten

Pulled-pork kroket – jonge wortel – pickles mayonaise
Kaas- of garnaalkroket – frisse slaatje
Gebrande makreel – tomatensalsa – paprikacoulis
Witte asperges – gerookte zalm – mousseline
Scampi’s – lookboter – tomaat – courgette

U kan twee gerechten kiezen, per gang (indien u voor meer dan drie gangen kiest),
uit de koude / warme voorgerechten voor het hele gezelschap

Hoofdgerecht

Varkenshaas – wortelen en erwten –
gebraiseerd witloof – aardappelkrokketen – vleesjus
Op vel gebakken kabeljauw – bloemkoolpatatjes – mousseline – gepocheerd ei
Tagliata van black Angus – rucola – zongedroogde tomaatjes – Parmezaan
Gegrilde zalm met groene asperges – maltaise saus – champignonaardappel
Ballotin van Mechelse koekoek – oregano patatjes – fine champagnesaus
Zomerhert ‘cervena’ – aardappelpuffs – jonge wortel – broccoli – licht zoete pepersaus

U kan twee hoofdgerechten kiezen voor het hele gezelschap.

Dessert

Ijslam (supplement)
Huisbereide rijstpap – bruine suiker
Deconstructie van tiramisu met peer
Dame-blanche
Carpaccio van ananas met yoghurt ijs en crumble
Chocolade deluxe
Kaasbordje (supplement)

U kan twee desserten kiezen voor het hele gezelschap.

 

Prijzen

3 gangen – 43,00 (voorgerecht – hoofdgerecht – dessert)
dranken all-in supplement 29,00
4 gangen – 50,00 (voorgerecht – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert)
dranken all-in supplement 34,00
5 gangen – 57,00 (voorgerecht – tussengerecht – hoofdgerecht – kaas – dessert)
dranken all-in supplement 39,00
• dranken all-in = cava, wijnen, bieren van ’t vat, water, koffie